Kolofon

Lidt om mig :

Mit navn er Henrik Rasmussen. - Jeg er en mand på 41 år, der er født og opvokset i forstaden Højbjerg syd for Århus.
I Højbjerg er der to sogne, Skåde sogn og Holme sogn, hvor jeg altid har hørt til Holme sogn og bor der også i dag. Døbt blev jeg i Tranbjerg sogn i 1969 da Holme kirke var under restaurering.
Min skole var Kragelundskolen i Højbjerg, der var nærmest min bopæl dengang.

I dag er jeg blevet uddannet økologisk landmand og fik grønt bevis som driftsleder i februar 2005.
Mit speciale er grøntsager og høns.
Jeg bor dog stadig godt her i Kalkærparken i en to værelses lejlighed med lidt have til.. Har prøvet at arbejde lidt som landbrugsvikar, og senere som vikar hos vikarbureauet Temp-team der udfører vikar opgaver for mange typer af virksomheder på alle tidspunkter af døgnet. Fra 2006-2010 var jeg ansat som truckfører på en stor virksomhed lidt nord for Silkeborg, hvor jeg faktisk var ude i mit første job som vikar. Et eksempel er det på en lille Jysk møbel fabrik der igennem årene er vokset og fusioneret sig til en møbel virksomhed i international klasse, hvor der  produceres og pakkes plademøbler 90 % til eksport med Ikea og Jysk som nogle af kunderne.

Mit stjernetegn er fisk og der i ligger det helt naturligt, at jeg er et meget medfølende og sensitivt menneske. Ønsket er at være ærlig, god og venlig overfor alle.
At søge informationer, rumme dem og videre give dem er og så en god egenskab jeg har.
Jeg er også lidt stædig af og til og noget utålmodig, men måske er jeg nok meget tålmodig i det lange løb.

Udover at arbejde hen imod min målsætning kan jeg godt lide at koble lidt af, her kreativt med computeren på skødet, være med i et kristent fællesskab, nyde min haves glæder i godt vejr, sidde ved et bål, overnatning i naturen og køre rundt at kigge på landbrug og naturen i min Golf. - Det er også rart når nogle laver en god middag med rødvin til mig. :-)

Min målsætning er at blive selvstændig "økobonde" på landet , om det bliver på deltid eller fuldtid  betyder ikke så meget i første omgang. - Bare jeg kan bruge min uddannelse som samtidig er mit interessefelt at arbejde med det grønne og økologi.. Følg min projekt blog her.

 

 


It - historie 
Lidt kort tilbageblik...

- marts 2006; Pod-casting med lydfiler på hjemmesider er fremtiden og der er mange muligheder i det. I første omgang bruger jeg det som en kort præsentation af mygreensite.dk. Målet er at besøgende får en mere ægte og naturlig helheds oplevelse.

- februar 2006; Ny hoster b-one.dk og nyt hjemmeside domæne www.mygreensite.dk

- oktober 2005; Nu trådløst Internet med en Linksys router.

- juli 2005; Købte jeg en ny computer med meget mere plads,  der arbejder hurtigere og er bærbar.

- 13. februar 2003; Den nedsatte fremkommelighed her i Århus skyldes ifølge www.stofanet.dk klokken 21:35, onsdag aften. - Et defekt gigabit interface.
Her til morgen kører det også meget bedre end nogensinde, rigtigt godt med 700 Kb/sec. nu.
Der er overvejelser om at købe mere ram, da harddisken er ved at være fuld med kún 500-600 Mb plads tilbage... Især editoren "Geobuilder" på www.Geocities.com kan ikke kører meget længe ad gangen, uden at programmet udfører en ulovlig handling.

- 12. februar 2003; Har haft "StofaNet" i en uge nu med en trafik på i alt 406 Mb. Pris : 300 kroner. Nu er der så fri surf resten af måneden op til 5000 Mb uden at prisen stiger. 

- 9. februar 2003; Så er min første WebRing startet med relaterende sider indenfor økologi/biodynamisk jordbrug + Søger at få siden med i andre relaterende WebRings.
Den nye ICQ2003a-version er installeret på engelsk, idet at den nye danske udgave kun er i en "skrabet" ICQ-lightversion.

- 8/9. februar 2003; Lørdag aften ingen fremkommelighed i Århus med Telia Stofas internetforbindelse.

- 8. februar 2003; Så fik jeg endelig lavet en kolofon side. ;-) Som der er en oplysende side om trykkested med mere ifølge fremmedordbogen.

- 6/7. februar 2003; Netkortet har problemer med at logge på, når man starter computeren op. Måske kan det skyldes at computeren har kørt meget længe....

- 5. februar 2003; Min epoke med 56 K modemet er slut. Telia Stofa A/S, Danmark er nu min nye internet udbyder med "StofaNet". Hvor hastigheden før var 30-40 Kb/sek. er den nu 500-600 Kb /sek.

-15. januar 2003; Index siden får nyt design, som startside, og på engelsk. Den skulle gerne sammen med den nye flotte top-menu, give siden mere helhed og overblik. :-)

- januar 2002; Skifter pc til den nuværende. 

- januar 2001; Svensk version af "Min grønne side..", i forbindelse med at jeg skulle til Sverige i praktik. 

- 23. september 2000; Mine 5 første sider flytter server fra Carlsberg til www.livewire.dk. Den server kørte videre i ganske få år indtil de også lukkede ned. Mit idégrundlag og de 5 siders indhold fik jeg delvis kopieret til Geocities.com: "Din grønne guide", "Mine tanker & visioner", Min økohave, Lidt om mig.., "Min tag-wall".

- 5. maj 2000; Skifter internet udbyder fra Tele Danmark til Tiscali. Bruger fortsat 56 K modem. Men her betaler man ikke abonnement nu. Kún opkalds- og minuttakster. 

- 2. juli 1999; Lavede jeg den 1. version af "Min grønne side.." (Den med "enter" knappen, og siden om frilandsgrise) helt uden brug af html-koder i programmet "geobuilder" på den amerikanske server wwwGeocities.com
Et meget langsomt program at hente med et "Tele Danmark" 56 K modem, og med min daværende pc med 466 processor, 12 Mb ram, 600 Mb hardisk.

- maj 1999; Blev min første hjemmeside til... På Carlsbergs server, og så var det jo da nærliggende at den skulle hedde "Min grønne side.." Interessen var jo specielt om miljø og økologi, så her blev siden med "Din grønne guide" startside med links til bla. økologisk jordbærdyrkning i Sverige. Lidt usikker på den helt nøjagtige startdato, idet Carlsberg lidt mere end et år efter solgte systemet videre til "Livewire", med chat og email faciliteter, men med maksimum 5 gratis sider pr. bruger. Et godt sted var det for nybegyndere. men de har også lukket det hele idag. 

- april 1999; Får min første internet forbindelse hos Tele Danmark, hvor man betaler abonnement + opkalds- og minuttakst.

- 1998; På biblioteket får jeg min første e-mail adresse som er : HenrikR@forum.dk

Tekniske data :

Statinær computer : IBM, penthium 200, 96Mb ram og 2,5Gb harddisk.
Bærbar computer : TOSHIBA,1,5 Ghz, 512 Mb ram og 60 Gb hardisk.
Styresystem : Windows 98; Windows XP.
Browser navn : Microsoft Internet Explorer
Browser version : 4.0 (compatible; MSIE 6.0;
Browser kode navn : Mozilla. Browser understøtter java
Platform : Win32
Resolution : 1024 x 768
Max. Resolution : 1024 x 734
Farvedybde : 32 bit, 4294967296 forskellige farver
Ip-adresse : dynamisk
Internet abonnement : Yousee, Danmark.
Bandwidth : 12 Mbit/sec.
My green Site.. : Mygreensite.dk
Home country : Danmark
Web-adresser : www.mygreensite.dk og mygreensite.dk
Opløsning : Optimeret til 1024 x 768
Servere : one.com
Html-editor : Microsoft FrontPage, One.com - Webcomposer, TextEditor
Programmeret i : HTML, JavaScript
Lavet den : 1999 - 2011.
Status : Web-master
Navn : Henrik Rasmussen
City : Aarhus
Post code : 8270 Højbjerg
Website e-mail : infohjemmeside@mygreensite.dk
VIGTIGT : Fjern ordet hjemmeside i adressen  inden du sender.
Privat e-mail : henrikrprivat@Youseeme.dk
VIGTIGT : Fjern ordet privat i adressen  inden du sender.
MSN - messenger : henrik_1969msn@Yahoo.dk
VIGTIGT : Fjern ordet msn i adressen  inden du sender.
ICQ (Bruger den ikke) : 159641392. Version ICQ2003a
 

Dine tekniske data her :